Sta cookies toe
Deze website maakt gebruik van cookies voor instellingen en andere functionaliteit. U kunt hierover lezen op onze cookie-regeling pagina.

Eigen wetenschappelijke publicaties

Hier onder kunt u onze eigen wetenschappelijke publicaties vinden.

 

  1. Bilateral single-port thoracoscopic sympathectomy with the VasoView® device in the treatment of palmar and axillary hyperhidrosis. Download de publicatie door hier te klikken
  2. Single-port one-stage bilateral thoracoscopic sympathicotomy for severe hyperhidrosis: prospective analysis of a standardized approach. Download de publicatie door hier te klikken

Ervaringen

Ervaring van Anoniem

Al vanaf mijn zestiende had ik last van overmatig zweten. Zes jaar later besloot ik dat het tijd was voor een operatie. Door de ontzettend vriendelijke en behulpzame mensen van de kliniek heb ik me geen moment druk gemaakt. De operatie verliep prima en ik was snel weer op de been, Sinds de operatie (19 maart) heb ik geen natte handen en oksels meer! Ik had al last van overmatig zweten op andere plekken (voeten, benen, rug en kont), dit is voor mijn gevoel een beetje erger geworden na de operatie. Vooral op mijn rug. Tot nu toe heb ik er echter geen spijt van. Mijn advies is wel om goed te bedenken dat er meer zweet op andere plekken kan vrijkomen. Ik ben al met al tevreden!