Wat u van ons mag verwachten
Bij de HyperHidrosis Kliniek staan u en uw gezondheid centraal. U heeft recht op persoonlijke aandacht in een rustige en comfortabele omgeving. Wij willen graag dat u zich bij ons op uw gemak voelt. Daarnaast heeft u recht op eerlijke en duidelijke informatie. Niet alleen over uw aandoening, maar ook over het onderzoek, de behandeling en over de uitslag van test- en onderzoeksresultaten.

Wij proberen zo duidelijk mogelijk te zijn over mogelijke risico’s van de behandeling. Maar ook over bijkomende zaken zoals medicijnen, overgevoeligheden, ongemak en eventuele bijwerkingen. Ook worden eventuele alternatieven of vooruitzichten uitgebreid met u doorgenomen.

Voor elke behandeling of onderzoek wordt vooraf om uw toestemming gevraagd. Die afspraken worden vastgelegd in een behandelovereenkomst. Die overeenkomst wordt door beiden ondertekend. Desgewenst ontvangt u een kopie van de behandelovereenkomst.

Wat wij van u nodig hebben
Wij willen graag duidelijke en eerlijke antwoorden op onze vragen omtrent uw gezondheid. Ook willen wij een helder beeld omtrent uw verwachtingen ten aanzien van de operatie en het resultaat. Als u vragen heeft: stel ze gerust, blijf er niet mee zitten. En bent u onzeker? Neem een familielid of een goede bekende mee naar de Kliniek